Полезно

Правилното професионално ароматизиране и зодиакалните знаци

Как правилното професионално ароматизиране влияе върху всеки зодиакален знак?

Каква е връзката между зодиите и ароматите и вашите настроения 🙂

Правилното професионално ароматизиране и зодиакалните знаци

На всички вас, нашите читатели със сигурност ви се е случвало да изпитате непоносимост към даден аромат или миризма, както и обратното да бъдете привлечени от друг приятен аромат. Това има само по себе си обяснение защо се случва и с правилно професионално ароматизиране можете да извлечете максималното от всяка ситуация. Всеки един човек е различен, всички ние имаме различни вкусове и предпочитания, като това зависи от от нашият зодиакален знак, под който сме се родили 🙂

Овен

Овенът е силно пристрастен от сетивните и чувствени нотки. За тях предпочитаните аромати са мускус, черен пипер, бял пипер, чили пепър, мира, както и всички останали нотки на пикантни аромати.

Телец

Телецът има слабост към меки, галещи, дори и ласкаещи ароматни композиции и ухания. Едни от неговите любими аромати са бял жасмин, маслодайна роза, сандалово дърво, стиракс и амбра.

Близнаци

Близнаците обичат аромати на чистота и свежест. За тях гарантирано са нотките на цявт от маточина, нарцис, кориандър, дъбов мъх, роза, индийски орехче, сандалово дърво и кукула мускатна.

Рак

Чувствителното обоняние на раците може да бъде примамено главно от тежките изискани ухания, като аромат на бяло пачули, иланг-иланг, бял жясмн, касис, канела, нотки на свежа ванилия, лотоси, индийско орехче и цвят от лилии.

Лъв

Уханието на лъвовете трябва да бъде едновременно силно, наситено и еротично настройващо ги, както са самите те.
Тяхна слабост са ароматите на амбра, тубероза, канела, бензоя, цвят от карамфил, бяло пачули, розмарин и померцаново масло.

Дева

Девата е пристрастена към зелените дървесни нотки. Любимите аромати на зодиакалният са нотки от сандалово дърво, стръкове лавандула, розово дърво, зюмбюл, мимоза, цвят от липа и имортел.

Везни

Везните клонят към романтични, нежни и леки ухания. Техните ароматни предпочитания са към мед, зюмбюли, момини сълзи, леки мириси на вербена, бензоева смола и цвят на виолетки.

Скорпион

Хипнотизиращите и зашеметяващи ароматни нотки влияят на на всички скорпиони, те са и част от техният живот.
Тук намират ароматно място мускуса, цвят от мацис, сандалово дърво, озрял грейпфрут, бяло пачули и нежен цвят от карамфил.

Стрелец

Ароматите за Стрелеца са възвишени, изискани, чувствени и ухаещи на лукс. Едни от любимите им ароматни нотки са на кедрово дърво, цвят на карамфил, нарда, мастикс, тамян и мира.

Козирог

Козирозите за да подкрепят огромната си силата са им нужни ясни, бистри, освежаващи и съживяващи ухания. Техните топ желани и предпочитани аромати са кипарис, ветивер, мускус, розово дърво и перуански балсам

Водолей

Ароматните изкушения на водолея трябва да бъдат ясни, наситени и едновременно с това елегантни. Обожават аромата на орхидеи, кипарис, нарда и ветиверово масло. Уханните смеси за Водолея трябва да са елегантни и ясни.

Риби

Рибите са настроени позитивно и приятно към уханията на меки, нежни и вдъхновяващи ги нотки. Завладяващият за тях аромат е лавандула, след което следват всички останали техни любими нотки, аромат на анасон, нарда, магнолия, букет теменужки, цвят на перуника, кориандър.