Полезно

С аромат на любов!

Уюутната атмосфера, която ни кара да работим и творим с аромат на Любов!

Всички от Scentiment, ние и нашия екип професионалисти в ароматизирането ви казваме винаги добър ден с високо вдигната глава. Винаги с усмивка на лицето защото знаем, че няма да ви разочароваме! Професионалните ароматизиращи системи Scenntiment и всеки един аромат който можем да ви предложим е създаден с много любов, търпение, желание, постоянство и професионален опит в сферата на ароматизирането и ароматизиращите системи!

Днес желаем да ви изпратим малко позитивна енергия. Смятаме, че ще я пренесем чрез споделената снимката. Снимката е направена днес в офиса на Scentiment в морската ни столица – град Варна!

Желаем да ви споделим една малка частичка от работната атмосферата, в която ние творим. Тук ние създаваме, като всеки един аромат, който ви предлагаме е създаден с нашата любов към работата. Създаден е с нужното внимание, голямо желание и прецизност към всяка една горчива или сладка нотка в аромата!

Уюутната атмосфера, която ни кара да работим и творим с аромат на Любов!

Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящият аромат за вас, като ще направим това от селекция с над 80 различни аромата. Така ще задоволим и най-взискателните ви очаквания за аромат във всяко едно помещение.

Всичко това го правим за нас и вас, нашите клиенти и приятели!

Знайте, че вие винаги сте добре дошли при нас и освен чаша горещо кафе или чай, ние във всеки един момент ще ви обърнем нужното внимание, безкомпромисно ще ви обслужим и компетентно ще ви насочим с мнение за ароматния уют, който желаете да създадете във вашето помещение!

От наша страна имаме възможност да ви предложим няколко варианта за ароматизиране на вашето помещение, като ароматизация чрез аерозолна система, ароматизация чрез дифузерна система или ръчна ароматизация чрез пулверизация на въздух в помещение или ароматизация на текстилни материи.

Благодарим на всички наши многобройни и доволни клиенти! Вие до ден днешен ни се доверявате и ни карате да се развиваме. Заради Вас и Вашите прекрасни отзиви за дейността която извършваме с любов!

Благодарим ви за доверието, ние няма да ви разочароваме!

Усмивки и прекрасен ден от слънчева Варна! 🙂