Scentiment, Inspired by Scent

Ние знаем всичко за ароматизирането на едно помещение!

Scentiment, Inspired by Scent


Вдъхновени от аромата, ние от Scentiment ви предлагаме уникална гама от аромати, всеки от които изработен по стриктните критерии и изисквания както на нашия патентован бранд, така и на световно и европейско доказаните ни партньори в производството на ароматизиращи системи. Ето защо, можем да ви гарантираме дълготраен и реалистичен аромат, произведен с висококачествени и сертифицирани парфюмни композиции и масла.

Всяко помещение има собствена идентичност. Уловете този необикновен стил и го изразете с уникален аромат, а за останалото ще се погрижим ние – защото знаем как!

Няколко са факторите, на които се основава перфектното ароматизиране:

  • Избор на най-правилният аромат, пасващ на стила на вашето помещение.
  • Избор на подходяща технология за впръскване – чрез аерозолно впръскване или чрез иновативната система на дифузия, осигуряваща по-ефективни резултати.
  • Правилното програмиране и регулиране на впръскването с цел пълноценно и продължително действие на ароматизирането, съобразено изцяло с вашето помещение – разположение, тип, големина, климатизация, вентилация и въздушен поток.
  • Безкомпромисното и редовно обслужване, допринасящо за поддържане високото качество на всяка предлагана услуга.

“Ароматите действат на човешкия мозък като наркотик и непосредствено влияят на неговото мислене и на оценката на потребителското му поведение.“

Алан Хирш