Полезно

Професионално ароматизиране – услугата в която ще се влюбите!

Какво означава услугата професионално ароматизиране на помещения ?!

Услугата професионално ароматизиране на помещения е много интересна, достъпна, различна и доста популярна вече в и България. Тя може да се извърши във всяко едно помещение, като главно се ползва в обществени помещения, търговски и комерсиален тип помещения.

Професионално ароматизиране на помещения е ежемесечна услуга. Тя обслужва своите абонати, които ползват и заплащат своята абонаментна такса, както заплащат и ползват други абонаментни услуги като телефон, телевизия и интернет.

Scentiment предлага на своите клиенти услугата Професионално ароматизиране, ние можем да ви предложим едно наистина безкомпромисно обслужване на територията на България. Работим с най-висококачествените професионални ароматизиращи системи и аромати.

Можем да ви посетим в удобно за вас време на посочено от вас място. Ще ви запознаем с услугата Професионално Ароматизиране, ще ви презентираме ароматизиращите системи и аромати на Scentiment. След като задоволим вашите очаквания, можем да изготвим специална оферта за вас. Когато ползвате нашата услуга професионално ароматизиране, ние отдаваме от наша страна ароматизиращите системи безплатно. Съобразяваме се 100% с вашата потребност, във времето, в което се ползва услугата. Гарантираме ви желаното от вас професионално ароматизиране, както и редовно, ежемесечно посещение за поддръжка, подмяна или необходима профилактика на системите за ароматизиране.

Професионално ароматизиране – услугата в която ще се влюбите!

Класическо или иновативно?!

Класическото ароматизиране на помещения е най-известно и популярно за вас, то се извършва с аерозолна диспенсърна система Scentiment, която има възможност напълно да се програмира според вашите специфични изисквания. Този тип система е подходящ за помещения до 170 кубически метра и ароматизира чрез пулверизация на аерозолен ароматизатор – флакон 250 мл. Системата работи с 2 броя Алкални Батерии от 1,5 волта, стандарт RL6. Разполагаме с над 66 изключително реалистични аромата, които включват аромати наподобяващи известни парфюми, плодови, цветисти и гурме аромати.

Хубаво е да се запознаете с някой интересни факти, преди да се обърнете към фирма, която извършва услугата професионално ароматизиране на помещения с аерозолни ароматизатори. Важно е да знаете че аерозолните продукти, които вдишвате са произведени в държави, в които има контролен орган(което не включва България), който орган да проверява стриктно условията, суровините и газта с която са пълни аерозолите които вдишвате.

За нас на първо място е нашето здраве и здравето на нашите клиенти! Ние избрахме да работим със сигурни световни доставчици от държави в които има контролен органм проверяващ качеството на продукцията. С това ние Scentiment гарантираме високото качество на продуктите, които използваме за нашите услуги.

Иновативното ароматизиране на помещения се извършва с професионални дифузерни системи Scentiment. Те работят с чисти дифузерни масла. Изпаряват чрез най-иновативната Nano технология за дифузия с помоща на помпа с високо налягане. Професионалната дифузерна система Scentiment има изключително голям спектър от настройки, които да задоволят и най-претенциозният клиент. Системата работи с 200 ml. дифузерни масла. Покрива помещения от 170 до 3000 кубически метра. Има възможност и за монтаж във нагнетателна вентилационна система. Ситемата работи с захранване от електрическата мрежа на 220 волта. Разполагаме с над 35 изключително реалистични аромата, които включват аромати наподобяващи известни парфюми, плодови, цветисти и гурме аромати.

Благодарим ви че ни се доверихте, ние няма да ви разочароваме!