Продукти

06. Неутрализатори за въздух и текстилни материи

Неутрализатори за въздух и текстилни материи

За неутрализиране на неприятните миризми от цигари, канал, храна и други неприятни миризми.
Неутрализаторите Scentiment са изключително ефективни, защото неутрализират и едновременно с това оставят след себе си свеж неутрален аромат на чистота.

Може да се използват както във въздуха, така и върху текстилни материи като тапицерии, мокети, килими, пердета, кърпи, спално бельо, хавлии, изтривалки, автомобилни стелки и дргуи текстилни материи. Неутрализаторите за текстилни материи не оставят петна и не оцветява повърхностите благодарение на специално създадената формула.

Неутрализатора е идеален за домашна или професионална употреба, той е нежен към природата и безопасен за вашето семейство и домашните ви любимци, като не е предназначен да се използва върху кожа.

Предлагаме на вашето внимание 3 различни вида неутрализатори Scentiment

  • Неутрализатор Scentiment за въздух и текстилни материи в опаковка от 250 мл. с пулверизатор, който се пръска ръчно във въздуха или върху текстилни материи.
    Цена: 22 лв. с вкл. ДДС за 1 брой
  • Неутрализатор Scentiment за въздух в аерозолна опаковка – флакон от 250 мл. който се поставя в нашият програмируем Диспенсър Scentiment.
    Цена: 20 лв. с вкл. ДДС за 1 брой (*В цената не е включен Диспенър Scentiment)
  • Неутрализатор Scentiment за въздух 200 мл. Дифузерно Масло, което се поставя в нашите програмируеми Дифузери Scentiment.
    Цена: 100 лв. с вкл. ДДС за 1 брой (*В цената не е включен Дифузер Scentiment)